Taitaja9

Taitaja9-kilpailut 2020 – poikkeusjärjestelyt

Taitaja9-kilpailu on hyväntuulinen ja reipas tapahtuma, joka tempaa mukaansa niin 7.–9.-luokkalaiset kilpailijat kuin kannustusjoukotkin. Kilpailu on koko yläkoulun tapahtuma, jossa kilpaillaan kolmen hengen joukkuein.

Korona-rajoitteiden vuoksi Taitaja9-kilpailut järjestetään poikkeuksellisesti virtuaalisen Taitaja9-pelin kautta. Peli toimii Seppo-pelialustalla ja kilpailu on kestoltaan noin 35 min, joten sen voi toteuttaa oppitunnin aikana.

Lähetämme peruskouluille ennen kilpailua tunnukset, joilla peliin pääsee mukaan. Pelissä kilpaillaan tuttuun tapaan kolmen hengen joukkueissa aikaa vastaan.

Taitaja9-peli mahdollistaa suuren osallistujamäärän/peruskoulu/luokka. Kilpailun ajankohta on marras-joulukuu 2020. Palkitsemme neljä parasta joukkuetta Satakunnan alueelta kilpailuun osallistuneista. Loppukilpailu järjestetään Taitaja2021 Oulu -tapahtuman yhteydessä 18.-19.5.2021. Satakunnasta Oulussa pidettävään Taitaja9- finaaliin pääsee kaksi parasta joukkuetta.

Ilmoittautumiset 20.11.2020 mennessä Webropol-linkin kautta. Lähetämme kilpailukutsun ja ilmoittautumislinkin peruskoulujen yhteyshenkilöille.  

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Kuvia ja tunnelmia 2017

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Taitaja9-paikalliskilpailuun voivat osallistua kaikki yläkoulun oppilaat 7- ja 9-luokilta. Kilpailussa nostetaan esille hauskasti ja kätevästi ammatillisen koulutuksen eri alojen tuntemusta. Kilpailutehtäviä on eri opintoaloilta. Oppilailla on mahdollisuus tutustua eri ammatteihin ja koulutuksiin.

Yläkoululaiset muodostavat kolmen hengen joukkueet. Joukkueen jäsenet voivat olla eri luokilta, mutta heidän tulee olla saman koulun oppilaita. Neljä parasta joukkuetta palkitaan. Kaksi parasta joukkuetta jatkaa aluekilpailuun.

Kuvia ja tunnelmia vuoden 2016

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.