Sataedu Huittinen on logistiikkakoulutuksemme keskus, jossa opiskelee noin sata opiskelijaa. Sataedu Huittisissa järjestetään myös kielikoulutuksia.

Opiskelijoiden hyvinvointi ja työllistyminen ovat meille tärkeitä asioita. Tärkeää meille on myös hyvän opiskeluilmapiirin ylläpitäminen. Opiskelijakuntamme ja opiskelija-tutorit ovat erittäin aktiivisia toimijoita, he järjestävät erilaisia opiskelijoiden hyvinvointiin liittyviä tapahtumia ja tempauksia.

 

Kuljetuspalveluiden osaamisala 

Kuljetuspalvelujen osaamisalan tutkinnon osien ammattitaitovaatimuksia ei voida mukauttaa tai poiketa niiltä osin, kun ne koskevat ajo-oikeutta ja ajokorttivaatimuksia sekä kuljetusalan perustason ammattipätevyyttä ja kuljetusalan perustason ammattipätevyyden laajennusta.

Kuorma-auton- ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja osaa ottaa huomioon ajotavassaan kuorman vaikutuksen ajamiseen, osaa toimia liikenteessä turvallisesti ja vastuullisesti ennakoiden erilaisia liikennetilanteita. Kuormatessa ja kuormaa purkaessa kuorma-autonkuljettaja osaa käyttää trukkia tai työkonetta sekä kuorman varmistamiseen käytettäviä välineitä. Teollisuuden tiukkojen työturvallisuusvaatimusten noudattaminen, ohjeistuksen tunteminen ja yritysten omien perehdytysohjelmien suorittaminen verkossa varmistavat turvallisen liikennöinnin alueilla, kuormatessa ja purettaessa ajoneuvoa. Kuljettaja osaa tehdä yleisimpiä huoltoon ja korjaukseen liittyviä tehtäviä sekä vianetsintätoimenpiteitä työkoneeseen, trukkiin tai ajoneuvoon. (https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/7675673/tiedot)

 

Kulkeminen Sataedu Huittisiin 

Sataedu Huittinen järjestää yhteishaussa hakeneille siirtokuljetuksen Huittisten linja-autoasemalta oppilaitokseen aamulla ja takaisin iltapäivällä.

 

Opiskelusta Sataedu Huittisissa 

Opiskelupäivät ovat klo 08:30-14:30.

Logistiikan opiskelijoillamme on mahdollisuus kansainväliseen työssäoppimiseen.

Ammatti ja ylioppilas. Lisää mahdollisuuksia jatko-opintoihin antaa kaksoistutkinnon eli tuplatutkinnon suorittaminen. Teemme yhteistyötä Lauttakylän lukion kanssa.

Teemme yhteistyötä myös Satakunnan ammattikorkeakoulun SAMKin kanssa. SAMK tarjoaa opiskelijoillemme kurkistuskursseja ja väyläopintoja. Suorittamalla väyläopinnot hyväksytysti saa opiskelupaikan suoraan ilman valintakokeita SAMKista sopimuksen mukaiselta alalta. Pääsylippu on voimassa sen vuoden opiskelijavalinnassa, kun opiskelija valmistuu ammatillisesta tutkinnosta.

 

Huittinen 9-päivät 

Ilmoittaudu Huittisten 9-päivään. ILMOITTAUDU! tästä linkistä.

  • To 1.12. klo 08:30-11:00 (10 tutustujaa) ja 12:00-14:30 (10 tutustujaa)
  • Pe 2.12. klo 08:30-11:00 (10 tutustujaa) ja 12:00-14:30 (10 tutustujaa)

Harjoittelet tavarankäsittelyä mm. trukilla, käytät pumppukärryjä ja osallistut ajo-opetukseen sekä tavaran kuljetuksiin

Lisätietoja: jukka.vierimaa@sataedu.fi

Ysipäivissä ei ole ruokailuja.

 

Huittinen 8-päivät

Logistiikan koulutus esittäytyy 8-päivien yhteydessä Kokemäellä.

Sataedu Huittinen, koulutukset

  • Logistiikan perustutkinto, kuorma-autonkuljettaja ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Jatkuva haku ja työvoimakoulutukset

Sataedun jatkuvassa haussa ja työvoimakoulutuksina on kuljettajakoulutuksia (yhdistelmäajoneuvonkuljettaja ja linja-autonkuljettaja).

Katso koulutukset www.sataedu.fi/kuljetus

Miten haetaan?

  • Yhteishaku, keväällä, osoitteessa http://www.opintopolku.fi
  • Vapaita opiskelupaikkoja voi kysyä myös opinto-ohjaajalta lukuvuoden aikana
  • Jatkuva haku (jo perustutkinnon suorittaneille) suoraan oppilaitokseen (Wilma-hakulomake)

Osoite

Osoite: Teollisuustie 5-7, 32700 Huittinen

Yhteyshenkilö

 
 Jukka Vierimaa, opinto-ohjaaja
Jukka Vierimaa, puh. 040 199 4492. Huittinen ja Kokemäki, opinto-ohjaus.
  • logistiikka-alan koulutukset

Huittinen, Jukka Vierimaa, opinto-ohjaaja
puh. 040 199 4492
jukka.vierimaa(at)sataedu.fi